GeoRide-ის ანგარიშის წაშლა

GeoRide-ის ანგარიშისა და მასთან დაკავშირებული პერსონალური მონაცემების წაშლა ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ.

აპლიკაციაში

გახსენით პროფილი, შემდეგ უსაფრთხოება, დააჭირეთ ანგარიშის წაშლას და დაადასტურეთ. ანგარიში მაშინვე წაიშლება.

ვებგვერდზე

შედით ანგარიშზე, გახსენით პარამეტრები, შემდეგ ანგარიში, აირჩიეთ ანგარიშის წაშლა და დაადასტურეთ. შესული ამის გაკეთებას აქვე შეძლებთ.

აპლიკაციის გარეშე

მოგვწერეთ info@georide.ge-ზე თემით „ანგარიშის წაშლა“ და მიუთითეთ ანგარიშის ტელეფონის ნომერი. რომ დავრწმუნდეთ, რომ მოთხოვნა თქვენგან მოდის, შეიძლება ამ ნომერზე კოდი გამოგიგზავნოთ და გკითხოთ. ანგარიშს 30 დღის განმავლობაში ვშლით და დასრულებისას ელ. ფოსტით შეგატყობინებთ.

რა იშლება

  • თქვენი სახელი, ტელეფონის ნომერი, ელ. ფოსტა, დაბადების თარიღი და პროფილის ინფორმაცია;
  • პროფილის ფოტოები, მანქანები და მანქანის ფოტოები;
  • პირადობისა და მანქანის დოკუმენტები და დამატებული საბანკო ანგარიშები;
  • თქვენი მოწყობილობები და სესიები, ყველა ტელეფონსა და ბრაუზერში.

თქვენი მომავალი მგზავრობები და ჯავშნები უქმდება და მათ მონაწილეებს ვატყობინებთ.

რა რჩება

თქვენ მიერ დაწერილი შეფასებები, ჩატის შეტყობინებები და წარსული მგზავრობები რჩება, რომ სხვა მომხმარებლების ისტორია გასაგები დარჩეს, მაგრამ თქვენი სახელის ნაცვლად მათზე ეწერება „წაშლილი მომხმარებელი“.

ანგარიშის წაშლის გაუქმება შეუძლებელია. იმავე ტელეფონის ნომრით ხელახლა რეგისტრაცია ახალ ანგარიშს შექმნის. დეტალები იხილეთ ჩვენს კონფიდენციალურობის პოლიტიკაში.

უკუკავშირი